Transformatie
19 mei 2014

Transformatie

Vlinder staat voor: transformatie, balans, gratie. Oude symbool voor de ziel, vreugde, moed, reïncarnatie, magie, schoonheid, liefde en het kennen en begrijpen van mijn positie in het leven. De vlinder wil laten zien dat verandering goed is. Ik ben er niet bang voor, maar omarm het juist. Oftewel: ‘Ik dans door het leven met vreugde en plezier, want het leven is om van te genieten’.

Atelier De Blauwe Vlinder verandert ook jouw leven. Niet alleen dat van jou, maar zeker ook dat van mij.

Vele gedachtes en gevoelens schieten door mijn lijf. Al jaren zet ik mij in voor mijn praktijk Atelier ‘De Blauwe Vlinder’, maar ik voel dat ik nog niet helemaal op de goede weg zit. Volg ik wel mijn hart, mijn passie? Wat kom ik hier eigenlijk doen op deze aarde, wat is mijn missie? Vele vragen passeren en langzaam komt het tot antwoorden. Ik bied veel aan in Atelier ‘De Blauwe Vlinder’. Zoveel dat het onrust geeft in mijn lijf.

Ik ben ondertussen aan yoga gaan doen en heb het afgelopen jaar intensief massage cursussen gevolgd. Tijdens het masseren komt de aura healing omhoog die ik begonnen ben in 2007. Destijds heb ik een uitstapje gemaakt naar NLP en Systemisch werken. Langzaamaan besef ik dat ik terug wil naar de basis. Dat geeft rust. De rust die ik ervaar tijdens het geven van massages is wat ik wil, is wie ik ben.

Daarom gaat Atelier ‘De Blauwe Vlinder’ veranderen in Massagepraktijk ‘De Blauwe Vlinder’ en verleg ik mijn focus op het geven van verschillende massages, zoals ontspanningsmassage, holistisch energetische massage, Cupping massage en massage in combinatie met coaching. Ik geef ook coaching (1 op 1 begeleiding) zonder massage.

Deze transformatie geeft mij een bijzonder goed gevoel. Wil jij ook een transformatie? Neem contact op en wie weet kan ik wat voor je betekenen.

Liefs Joke