Zelfdeel
19 augustus 2021

Zelfdeel

Ik ben Systemisch, energetisch therapeut en mijn moto is: “Wie wil veranderen, kan veranderen”. Mijn passie is om mensen te raken, wakker te maken en bewustwording te creëren. Zorgen dat ze zich oké voelen. De verandering tot stand laten komen doe ik door middel van verschillende technieken. Dit schreef ik in mijn vorige Blog van april 2 april.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik die geplaatst heb en er is weer veel gebeurd. Dit is wel herkenbaar in mijn leven, dat er altijd wel weer wat gebeurt. En is dit erg of naar? Nee, zeker niet ik hou wel verandering. Ik heb een zelfdeel dat verandering heet.

We zijn geboren en één deel komt op Aarde en 11 andere delen blijven achter in de kosmos. We kunnen daar contact mee maken. Zo maakte ik contact met het deel dat verandering heet. Ik heb dit deel in het zwart staan. Dit betekent een positieve energie die ik hier vandaan haal. Je kunt in verandering ontdekken wat je nodig hebt. Wat jij nodig hebt om te doen wat je te doen hebt. Als je deze in het rood zou hebben dan komt er vanaf dit zelfdeel een negatieve energie. Deze energie schuilt bij jou als het ware. Je houdt je echt aan wat je gelooft. Je kunt zeggen dat je halsstarrig vasthoudt. Je wijkt geen haarbreed en dat kan je ook niet, want het andere zelfdeel zit zo in je gevoel dat er geen bewegingsvrijheid is.

Door middel van een begeleide meditatie kunnen we deze energie, dit zelfdeel naar licht en liefde brengen waardoor je je vrij zult voelen in verandering.

Doordat hij bij mij al vrij is, is dit heel fijn en kan ik de veranderingen in mijn leven een feestje vinden. Nooit saai zeg maar. Ik kan ook makkelijk meevaren met de verandering, door mijn hoofd ‘er af te halen’ en me door het leven laten leiden. Hierdoor komen er bijzondere dingen op mijn pad.

Dit alles ben ik aan het schrijven in ‘Fasten Your Seatbelts’. Een roman voor persoonlijke ontwikkeling. Sandra Kaandorp is dit boek nu aan het redigeren en het gaat dit jaar 2021 uitkomen.

Inmiddels heb ik begeleide meditaties gelanceerd. Er zijn 44 sferen waar jij dus 11 zelfdelen in kunt hebben. We gaan elke meditatie naar een sfeer om te ontdekken wat je daar kunt halen. 24 augustus naar Levenskracht uitstralen. We verbinden ons met de energie om ervoor te zorgen dat er nog meer Levenskracht komt. We gaan je in aanraking laten komen met de energie.

Je kan ook naar al je 11 zelfdelen. Hoe ziet dit er uit? We vragen je profiel op van jouw zelfdelen en gaan elke sessie van ongeveer een uur naar 2 delen toe. Meestal een zelfdeel wat niet zo lekker gaat, een rode en ook naar een zwarte die je heel bekend is en waar je nog meer uit kan halen in je leven. We starten met sfeer Aarde. Het is een levens veranderende methode.

Ik heb in de training al verschillende mensen mogen begeleiden en hieronder een review van een cliënt:
Dat ik met 12 jij’s, zelfdelen, ben daar was ik mij niet bewust van. Die ene hier op aarde vind ik soms al een klus om te begrijpen en dan nog contact maken met die andere 11. Wilde ik dat wel? Wat moest ik ermee maar door de enthousiaste verhalen van Joke leek het mij toch wel interessant om ze te ontdekken. Zo zijn we 11 reizen gaan maken naar de ander 11 jij’s van mij. Bij de ene kwam ik een klein meisje tegen en bij de ander een figuur ala gandalf. De ene ging het goed mee en de ander niet en daar had ik hier op aarde ook last van. Door deze daar te laten waar mijn andere jij hoort merk ik nu dat ik veel meer rust in mijn systeem ervaar. Ik maak me niet zo snel druk en ik word minder snel geraakt door opmerkingen van anderen. Ik voel me gewoon super relaxt momenteel. Rustig aan ben ik aan het onderzoeken wat deze jij’s voor mij kunnen betekenen en wat ik ook nog met de andere 32 sferen kan doen. De begeleiding van Joke is in één woord lifechanging. Totaal nieuwe materie maar echt een aanrader.