ZELFLIEFDE
2 november 2023

ZELFLIEFDE

Een opstelling doet wonderen. Of ik nou live met poppetjes werk of online met vormen, allebei geven ze het resultaat wat er op dat moment nodig is.

Ik kom achter de overtuiging in mezelf dat het ‘nooit goed genoeg’ is. Ik ben altijd maar op zoek naar liefde vanuit de buitenwereld. Ik doe zo me best en is er nou niemand die dit ziet en me lief heeft. Ik merk dat de mensen om me heen verdwijnen, zowel mijn broers en zussen als de mensen waar ik jaren lang mijn opleidingen heb gevolgd. Als ik zelf contact maak dat is het er wel. Heeft dit te maken met  de 3D wereld waarin we leven? Af gescheidenheid, dualiteit. Het gaat natuurlijk niet over hun, wel over de projectie de liefde voor mezelf.

Ik besluit daarover een online opstelling te doen over mijn eigen projectie, zelfliefde en stel mezelf op in het rood en plaats het leven, een hart in het veld, kleur lila en de dood in een ronde vorm en maak deze wit.

Ik voel dat we alle drie op een eiland staan, heel herkenbaar en het tijd is om ze met elkaar te verbinden. Dit doe ik door er een gele ster er tussen te plaatsen. Ik voel stilte en rust in mezelf. Verder heb ik geen idee wat dit gaat doen. Ik kom wel in het woord ZIJN.

Ik besluit om de levensles ZIJN in te duiken. Deze levensles schijnt de katalysator mijn moeder geweest te zijn. Zij is er niet meer vanaf 2005. Ik heb de levensles ZIJN gekoppeld aan zelfdeel INNERLIJKE WIJSHEID in mijn boek ‘Riemen Vast’, hoofdstuk 11.

‘Als het doek voor altijd sluiten zou. Het slotakkoord gespeeld. Schuil ik bij jou. Kom jij uit de schaduw in het licht. Met die lach op je gezicht. En je vangt me voor ik val. En je neemt me mee.’

Kim ligt in bed en denkt aan de heerlijke tijd die ze heeft gehad op Curaçao. Ze heeft verschillende plekken bezocht. Ze heeft heerlijk op het strand gelegen en is lekker bruin geworden. Ook niet onbelangrijk. Ze heeft veel lieve mensen ontmoet en veel tijd doorgebracht met Marijn en Chris. Ook heeft ze het heerlijk gehad bij James en Dominique. Ze voelt zich fantastisch en is klaar om het eiland weer te gaan verlaten.

Ze kijkt welk zelfdeel vandaag aan de beurt is. Zelfdeel in Sfeer Innerlijke wijsheid. De kracht van dit zelfdeel is de innerlijke wijsheid die in ieder van ons naar boven is te brengen.

Ze slaat het boek van Steve Rother open en leest het in evenwicht brengen van het mannelijke en het vrouwelijke. Eens lezen hoe hij hier naar kijkt. Kim heeft het hier de afgelopen dagen wel vaker over gehad met verschillende mensen. Ze is zelfs naar Pamela Kribbe geweest met Marijn.

Steve schrijft: Vrouwen hebben de energie-imprint van schepping vastgehouden, want zij zijn is eerste plaats de scheppers. Jullie verhalen en Bijbelse verhalen over Adam als de eerst man zijn niet precies de manier waarop wij het zien. Het wegnemen van een rib van Adam om daar Eva uit te creëren was een prachtig verhaal en  wij zijn er niet helemaal zeker van of Adam daar ooit overheen is gekomen. Maar wij willen jullie zeggen dat de eerste schepping de vrouw was. Het was noodzakelijk om te splitsen. Jullie gingen door de tweede dimensie. Voor elk leven heeft een ieder van jullie de kans om zich af te splitsen in de ene of de andere sekse. Jullie kiezen dat tijden het opzetten van je levenslessen. Maar de vrouw was de eerste schepping. Daardoor krijgt zij de creatieve energie in haar lichaam wat haar in staat stelt leven te schenken, de allergrootste schepping. De vrouw is de eerste schepper en de man heeft sedertdien geprobeerd de achterstand in te halen. Wij weten dat jullie in een door mannen gedomineerde samenleving leven. Er zijn weinig vrouwelijke leiders geweest in jullie wereld maar dat gaat veranderen. Belangrijker echter nog is dat jullie de mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht hebben gebracht. De vrouwelijk energie zal jullie meer dan ooit in staat stellen te creëren. En in de samensmelting van de twee ligt de ware magie.

Naarmate de tijd verder gaat, gaan jullie de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke heel anders beoordelen. Er waren periodes op Aarde die jullie je niet her-inneren, maar de vrouwen zeggen nu: ‘Ja, we zullen terugkomen in kracht en macht. We gaan de godinnenenergie wakker maken.’

Dat lijkt me wel wat, denkt Kim en ze appt haar vriendin waar ze altijd mee in zee gaat in Nederland. Misschien een idee om avonden te organiseren voor vrouwen met als thema Wake up your inner goddess. Haar vriendin stuurt haar een duimpje terug.

Kim leest verder: ‘Als jullie ver genoeg terugdenken, weten jullie dat ook vrouwen eens dominant waren en ze maakten er net zo’n  rotzooi van als de mannen. Maar hier zijn jullie dan. Jullie zullen het evenwicht vinden om veel meer samen in harmonie te zijn dan wanneer een geslacht dominant is, want dominantie creëert op deze planeet de problemen en wat jullie oorlog noemen. De vrouwelijke scheppingsenergie ligt in een ieder van jullie, speciaal in de mannen die je bij dit soort bijeenkomsten aantreft. Jullie kunnen je wereld heel snel veranderen. Wij eren jullie voor het in evenwicht brengen van je energie.

Kim staat later op dan normaal. Dit vanwege dat ze dit nog even ging lezen. De schoonmaakster staat al te trappelen om haar kamer te doen. Deze mag nog even wachten. Kim trekt haar bikini aan om te gaan zwemmen en loopt naar boven. ‘Goede morgen allemaal’, zegt Kim.
‘Goede morgen Kim, lekker geslapen?’ zegt Dominique.
‘Jazeker en toen ik wakker werd heb ik nog even lekker gelezen. Niet moet alles mag deze laatste dag’, zegt Kim.

Daar denkt Dominique anders over en ze wordt getriggerd door Kim haar opmerking. Kim laat…….

Je kunt het verhaal verder lezen in: https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast