2022
31 december 2022

2022

Een prachtig getal 22 die ik al sinds dat mijn vader is overleden tegen kom. Dat is overigens al 27 jaar geleden. Het meestergetal 22 staat voor het OPBOUWEN VAN EEN NIEUW LEVEN EN EEN NIEUWE WERELD.

Een tijdlijn bewandelen, een laag wat gaat over mijn gedachten, het innerlijk weten, mijn intuïtie. Een ‘direct weten’ wat binnenkomt, ongefilterd. Een laag wat direct in contact staat met mijn hart en weten. Het denken vanuit Universele Inspiratie. Doordat ik de goddelijk bron en eenheid in mezelf ervaar kom ik in contact met mijn essentie. Een prachtige ervaring over tijdlijnen gehad afgelopen maand in de 22-daagse Miracle Challange van Janosh Stoffers.

Afgelopen jaar was een heerlijk jaar vol met helderheid, inzichten en bewustzijn. Het was voor me gevoel wel een jaar wat snel ging. De tijd lijkt sneller te gaan. Ik ben in dit jaar 59 geworden en wat ik eigenlijk helemaal niet zo voel. Mijn 60e levensjaar gevierd en toen is mijn boek ‘Riemen Vast’ gelanceerd en die geef ik gratis weg. Vele leuk mooie ontmoetingen gehad zowel thuis op de Verdronkenoord als in de wijnwinkel op Fnidsen in Alkmaar. Op beide adressen is dit boek af te halen.

Samen met Martijn de Wijn Bistro Bar ontwikkeld ook op Fnidsen in ’t Fnidsen en waar we kunnen genieten van de heerlijke Rootring wijnen en mooie gerechtjes. Afgelopen mei hebben we een wijnreis gemaakt met Rootring-wijnen omdat we inmiddels 5 jaar alweer in dit pand zitten. Ik ben het creatieve brein bij Rootring-wijnen.

We hebben naast de wijnreis ook andere leuke vakanties gehad samen met ons gezin. Met z’n tweeën 4 dagen naar het Champagne gebied afgereisd en dit smaakte naar meer. In september plaatsten Martijn en ik de koffers achterin de auto en zijn gaan rijden en niet wetende waar we terecht zouden komen. Dat is vrijheid voor mij. Dat het Frankrijk zou worden wisten we wel want we vinden dit alle twee een heerlijk land.

Het was overigens ook prachtig weer in Nederland en veel momenten gehad aan zee. Vele wandelingen wat ik heb ontdekt in Frankrijk en  afgelopen maanden zowel op het strand, duinen en in het bos ben gaan doen. Zelfs opstellingen  in het bos en aan zee mogen faciliteren.

Mooie opstellingen dagen gehad met Bouke bij NTINLP in Limmen waar ik assisteer. En mooi opstellingen gehad hier thuis in Alkmaar. Eén op één en ook ronde tafel opstellingen met max. 6 personen. Het is altijd een feestje om dit werk te mogen en te blijven doen. Afgelopen woensdag nog. Een jongeman van 24 jaar jong die tussen zijn ouders vandaan, een triangulatie zijn eigen plek in mocht nemen. Gisteren een kaart en een bos bloemen mogen ontvangen van een moeder en een dochter van 23 jaar die een opstelling deden bij Bouke. Ik met hun na de opstellingen dag nog een genogram heb mogen maken. Lieve Joke, Dankjewel voor hoe je ons hebt geholpen met de genogram. Het heeft onze band versterkt en tot mooie inzichten en goede gesprekken geleid. Fijne jaarwisseling en we wensen je heel veel goeds voor 2023.

En dat gaat het worden 2023 en vooral nog meer in het NU zijn en het leven te laten ontvouwen. Vele synchroniciteit te mogen ontmoeten.

Ik ga me nog meer bezig houden met mijn fysieke lichaam door o.a. ademhaling & koudetraining. Morgen 1 januari 2023 te beginnen met een nieuwjaarsduik bij het NTINLP. Bezig zijn met voeding, dit is namelijk niet mijn sterkste kant. Elke weeksporten bij Heiloo Vitaal en veel wandelen. Vanaf april 2022 ben ik begonnen met schijven aan het derde boek die BEWUSTZIJN heet en waar ik mijn synchronisiteiten in deel. Verder alles laten ontvouwen en zoals Janosh zegt het leven zit vol met MAGIE.

Zeg jij JA tegen jezelf en jouw magie en kom langs voor een opstelling of genogram of een opstelling in een klein groepje. Te ontdekken waar jij BLIJ van word en  wat jouw wensen zijn. Hier nog meer helderheid, inzichten en bewustzijn op gaat krijgen.

Je kan een afspraak maken door het contact formulier in te vullen. Of mail: info@jokedeboeropstellingen.nl of bel: 06-10061242

Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Fijne jaarwisseling en tot in 2023,

Liefde volle groet, Joke