Lockdown
16 januari 2022

Lockdown

Dat is steeds waar we in gezet worden. Wat betekent dat als alles projectie is? Als we zelf in ons lichaam in lockdown gaan, wat gebeurt er dan in ons? Welke delen worden er aangeraakt in mij? In jou? Is dat angst of boosheid of een andere emotie? Een emotie die dan de boventoon voert en je gedrag bepaalt op dat moment.
Door middel van een opstelling kan je dit deel en geblokkeerde deel én delen die je blij maken opstellen. Deze delen hebben je wat te vertellen. Je krijgt inzicht op je patronen en structuren achter deze delen. We gaan het spel leren begrijpen.

Ik ben nu bezig om GRATIS online opstellingen te verzorgen zodat je kennis kan maken met het systemisch opstellen (in de volksmond familie opstellingen).

Wat is een Opstelling?

Een Opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. De belangrijkste onderdelen met betrekking tot jouw vraag worden ten opzichte van elkaar geplaatst. Deze onderdelen kunnen worden gerepresenteerd door deelnemers die ook meedoen aan de opstelling. Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. verandert het beeld waardoor de (nieuwe) energie gaat stromen en bewustzijn kan plaatsvinden.

Wat levert een Opstelling op?

Doordat het innerlijk beeld door de opstelling is veranderd en de (nieuwe) energie is gaan stromen zal je gaandeweg merken dat je inzichten hebt gekregen. Dat je eraan toe bent om dingen anders te gaan aanpakken en te herstructureren. Opstellingen geven geen oplossing, wel helderheid en daardoor inzichten.

Wil je ook ervaren wat een Opstelling voor jou kan betekenen?

Voel je welkom!

Vul het contactformulier in voor een gratis online opstelling. Wil je de opstelling liever live ervaren dan is er op 23 januari 2022 nog plek.
Klik hier voor meer info.

Online opstelling voor jongeren?

Ook jongeren kunnen bij mij terecht om nog meer bewustzijn te verruimen. Leren om nog meer vanuit je hart je keuze kan maken.
Ik wil het laagdrempelig houden zodat het voor jou makkelijker is om contact te zoeken met mij. Daarom is de online opstelling gratis en als je dat nog niet zo makkelijk vindt is een kleine bijdrage altijd welkom. Ook onze twee kinderen nu 20 en 23 inmiddels……. Ook voor jongeren – Joke de Boer Opstellingen