STAPPEN MAKEN
1 februari 2024

STAPPEN MAKEN

LEVEN
Dank je wel, leven, voor dit moment in de tijd en voor deze plek. Voor dit ‘hier en nu’ waarin ik thuis ben. Ik ben dankbaar voor dit bestaan en alles wat het me brengt. Alle mensen, dieren en planten die me hebben gemaakt tot wie ik nu ben. Dank voor de hulp en de steun die me vertrouwen hebben gegeven en voor de uitdagingen die me kracht hebben geschonken. Dank voor de wonderlijke cycles van leven en dood. – Voor Alles Dankbaar-

Mijn derde boek komt uit dit jaar.
De eerste twee boeken zijn te bestellen op:

https://www.boekenbestellen.nl/boek/geen-gordijnen

https://www.boekenbestellen.nl/boek/riemenvast

Naast het boek schrijven en familieopstellingen live en online één op één en de live opstellingen avond, heb ik het afgelopen jaar nieuwe dingen ontwikkeld, zoals de programma bewustwording en een 3-daagse training voor opstellers. Alles is natuurlijk de hoofdzaak familie opstellingen. Familie opstellingen geven inzichten, helderheid en bewustzijn.

Eind vorig jaar heb ik zelf een ‘Healing Space’ ondergaan waarin veel is geheeld. Begin dit jaar waren we een weekje in Spanje en heb ik een teruggave gedaan in de natuur en veel losgelaten en na deze week nogmaals een ‘Healing Space’. Dit zorgde voor de stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling en mijn pad.

Een vrouw betreedt mijn praktijk met een gevoel van onveiligheid. Als kind voelde ze zich al onveilig, mede door de woorden van haar moeder die het is  ‘jouw schuld’ dikwijls herhaalde. Dit heeft ervoor gezorgd dat dit deel zich heeft verstopt en vastgezet in het lichaam. Het komt regelmatig naar buiten met veel boosheid naar de wereld, en ze wijst de mensen die dit deel in haar triggeren af. De boosheid uit zich ook in blaasontstekingen. De trigger is de projectie die wakker gemaakt wordt en hierdoor kan worden geheeld.

Een opstelling biedt uitkomst en heb ik een opstelling gedaan met poppetjes op het bord en had ik als ik een opstelling via het lichaam had gedaan mijn hand op haar buik, blaas neergelegd. De ontsteking, de boosheid, het onveilige kind.

De wijsheid van het Lichaam.

Het lichaam weet feilloos waar de bron van wijsheid zit. Lichaamsgericht werken betekent deze wijsheid benutten, variërend van aandacht voor het lichaam tot fysieke aanraking. Op het moment van herkenning wordt het celgeheugen van de cliënt geraakt en kan worden geheeld. Ook deze methode Opstelling via het Lichaam heb ik inmiddels toegevoegd aan me praktijk.

Wil jij ook stappen maken en jouw unieke pad bewandelen dan kan je een kijkje nemen op deze site bij ‘wat bied ik aan’ en wie weet staat er iets voor je tussen waar jij op aanhaakt.

WELKOM!