ZIJN
19 december 2022

ZIJN

In mijn leven ben ik lange tijd op zoek gegaan naar wie ben ik en of het ook mogelijk is om gewoon te zijn. Na vele wegen bewandeld te hebben in mijn persoonlijke ontwikkeling, twee boeken geschreven, ‘Geen Gordijnen’, ‘Riemen Vast’, ben ik vorig jaar 2021 het Kennis Boek tegen gekomen. Ik heb hier nu ook een pagina aan gewijd op deze site. Het Kennis Boek

Het Kennis Boek heeft een energie om nog meer bewustzijn te krijgen op mezelf. Een prachtig cadeau van Kosmos. Ik heb me er mee verbonden door dit boek met zwarte vulpen in een half jaar te gaan schrijven. Ik had geen idee, het voelde alsof ik het moest doen. Geen mitsen en maren. Alles naast me neergelegd dat half jaar en totale focus op het schrijven en mijn eigen bewustzijn. Bewustzijn om te leren dat ik gewoon in het leven mag zijn met alles erop en eraan. Te leren om ego en eigenbelang los te laten. Bewust te worden dat we in een matrix leven waar vele conditioneringen zijn en te voelen: waar wil ik me nog mee verbinden? Wat is helpend voor mij?

Elke vrijdag meld ik mij aan en ga ik in het prachtige energieveld samen met mensen uit 45 landen een hoofdstuk lezen vanuit het Kennis Boek. Verbinding met elkaar maken voor Vrede en Liefde op deze Aarde. Je mag het wel zelf doen en je mag het ook samen doen is een uitspraak die ik al lang heb. En ja, zolang ik mij goed voel, oké en blij blijf ik me met het Kennis Boek verbinden. Als jij er wat over wilt weten of een hoofdstuk wilt ontvangen van dit boek om te voelen wat het voor jou kan doen maak dan even contact met me en kan ik je er alles over vertellen.

En dan hebben we het systemisch werk, de opstellingen. Het dankbare werk waar ik niet over uitgesproken raak. Er zijn verschillende methodes waarmee je aan je persoonlijke ontwikkeling kan werken. Systemisch werk is één van de vele methode’s om naar jezelf te kijken. We nemen van alles mee vanuit het systeem van herkomst, zowel leuke dingen als niet leuke dingen. Wel vanuit 7 generaties. Door middel van een opstelling en de zielsdelen waar je mee verbonden bent in het veld te plaatsen krijg je inzichten, helderheid en bewustzijn. Bewustzijn maakt dat je groeit in het leven.

We willen toch allemaal gelukkig zijn en ons zelf oké voelen? In de meeste gevallen is datgene wat je tegenhoudt om gelukkig en blij te zijn iets vanuit het systeem van herkomst en hoe mooi is het dat je dat in liefde kan teruggeven en je eigen plek weer kan innemen. Deze mooie manier van werken doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en kleinkinderen. Door het doorbreken van je patronen en bewust te worden van de overtuigingen die er aan vast zitten. Naast een opstelling één op één of in een klein groepje kan je vanaf nu ook een genogram laten maken door mij.

Wat is een Genogram?

Een genogram is een overzicht van het familiesysteem. Het vormt vaak een eerste stap waarbij iemand zich meer bewust wordt van zaken uit zijn/haar familiesysteem; zoals te vroeg gestorven leden, de eerste liefde van zijn ouders, het uitsluiten van familieleden en dergelijke.

Zowel de levende als de dode familieleden worden vermeld, de generatie van de vraaginbrenger zelf, zijn eventuele partner en kinderen, de vraaginbrenger als kind tussen zijn broers en zussen en de generatie van zijn/haar ouders en grootouders. Nadat het genogram op papier is gezet dient een mondelinge toelichting van bijzondere gebeurtenissen om een totaaloverzicht van het familiesysteem te verkrijgen.

Dit totaaloverzicht wat aangevuld is met feiten en gebeurtenissen maakt jouw beeld van je familie systeem meer compleet.

Je mag het dus wel zelf doen en je mag het ook samen doen.

Ben je nieuwsgierig naar jouw genogram, neem dan contact met mij op via het contact formulier op deze site. Contact
of mail: info@jokedeboeropstellingen.nl of tel: 06-10061242

Liefdevolle groet, Joke