Blauwe Vlinder Cupping Massage

contact

Ontdek de Voordelen van Cupping Massage
Laat je verwennen met een cupping massage, een unieke behandeling waarbij speciale siliconen of hard plastic cups worden gebruikt. Deze cups worden op de huid gezet en creëren een zacht vacuüm.

Hoe Werkt Het? 
Met de hard plastic cups word het vacuüm gecreëerd met behulp van een pompje. Dit zorgt ervoor dat je huid en onderliggend bindweefsel in de cup worden gezogen. Deze techniek bevordert de bloedsomloop in het behandelende gebied en helpt om eventueel bindweefselverklevingen los te maken. De energie kan weer vrij stromen

We beginnen met het aanbrengen van massageolie voor een soepele beweging. Tijdens de massage bewegen we de cups over de huis, terwijl ze vacuüm zijn. Daarna laten we de cups op bepaalde plekken staan.

Na de behandeling kunnen er rode ronde vlekken ontstaan op de behandelende gebieden. Deze kunnen zelfs verkleuren naar blauw of paars. Dit komt doordat de doorbloeding door het vacuüm sterk wordt gestimuleerd. De mate van verkleuring hang af van de intensiteit van de massage.

Cupping massage is een eeuwenoude geneeswijze.
Cupping massage is een praktijk die teruggaat tot 3000 voor Christus, voornamelijk in Oost-Azie. In die tijd werden verwarmde cups op de huid geplaatst om een vacuüm te creëren. Zelfs in het oude Arabië werd deze techniek toegepast, waarbij ‘wet cupping’ werd gebruikt, waarbij eerst kleine sneetjes is de huid werden gemaakt om vervolgens het ‘slechte’ bloed uit het lichaam te trekken.

Wanneer is Cupping Massage Geschikt Voor Jou?

  • Heb je last van vast zittende spieren?
  • Loop je rond met sport- of spierblessures?
  • Ervaar je plotselinge lichamelijk klachten na werk, vakantie of bij het ontwaken?
  • Kamp je met nek- schouderklachten?

Als het leven zwaar valt, is het mogelijk je dit letterlijk en figuurlijk met je meedraagt. Boek: ‘Als het lichaam nee zegt’, van Gabor Maté.

Voel je welkom bij Blauwe Vlinder Cupping massage, waar jouw welzijn centraal staat. Cupping kan eventueel ook in combinatie met een Opstelling.

Contact 

Agenda en Tarieven

Over mij