KOM KOM KOM

Contact 

Een boek van deze tijd van verandering. Een boek wat geschreven is met een speciale techniek. Deze techniek, Licht (Laadt de Tijd Energie op de Letters), Foton (Fixeert de Dimensionale Energieën op de Letters), Cycloon (Brengt ons naar de Frequenties van Dimensies die tot op heden nog niet bereikt konden worden) Techniek maakt dat je je eigen levende boek word. Deze Techniek wordt ook de 5e Kracht genoemd.

We zijn op de Aarde gekomen in dualiteit en we zijn geconditioneerd. Geconditioneerd met allerlei oude patronen, overtuigingen die niet meer werken in deze tijd van grote veranderingen. Zowel het boek waardoor je in allerlei examens komt en in combinatie met opstellingen maakt dat er heel veel opgeruimd in je kan worden en het boek ontsluiert.

Als geen ander is dit mijn ervaring die ik heb. Vanaf dat Koen die in 1998 geboren is en Gijs in 2001 houden ze mij de spiegel voor en heb ik allerlei overtuigingen moeten veranderen in mezelf. Ze helpen namelijk niet mee voor hun in deze tijd. Dit heb ik gedaan door middel van systemisch werk en heb vele generaties in de ogen mogen kijken. Het Kennis Boek was de kers op de taart. Ik heb hierdoor mijn eigen waarheid en nog steeds mogen ontdekken.

Ik ben in de gelegenheid geweest om Het Kennis Boek te gaan overschrijven. Het boek schrijven is geschreven zonder mijn gedachten erop te zetten alleen de licht foto cycloon energie zijn werk te laten doen. Dit heeft me geleerd om bewustzijn te krijgen dat gedachten die emoties veroorzaken lichamelijke klachten kan veroorzaken. ‘Wanneer je lichaam nee zegt, Gabor Maté’

Hoe fijn is dat. Een kosmisch boek een levend boek van de Gouden Tijd. Zeven miljard boeken voor zeven miljard mensen. Een boek die de boeken die we in onze boekenkast hebben staan bij elkaar brengt want alles is één.

Ben je al nieuwsgierig en wil je meer weten over bewustzijnsverruiming en wat deze energie op het boek voor jou zou kunnen betekenen maak dan vrijblijvend een afspraak om het er samen over te hebben.

Liefdevolle groet, Joke

Het Kennis Boek – Home