HET KENNIS BOEK

 

Ga JOUW DING DOEN!! Ga geheel hier ZIJN voor de missie waarvoor je hier gekomen bent…: te ZIJN! Vanuit ALLE vrijheid, waarheid, oprechtheid en echtheid. Van binnen verbonden AAN het GEWETEN en te Gaan Staan hiervoor!

(G)aan staan! Vanuit Jouw innerlijke Nulpunt Veld, Bronveld, het Neutrale Veld, vanuit de stilte en de leegte. Het EENHEIDS VELD!
Dit word NU gevraagd, JEZELF de ruimte te geven, dwars door alle schillen heen, om licht te brengen in het Veld. In de stilte opent jouw poort!  Dit is wat HET KENNIS BOEK kan doen voor jou. 

Een stukje uit het laatste hoofdstuk van het boek ‘RIEMEN VAST‘. Het Kennis Boek heet dit hoofdstuk. Hoofdrolspeelster is Kim.
Ze pakt de witte envelop en maakt hem open. Er zit een handgeschreven brief bij. Beste Kim, ik heb je naam en adres mogen ontvangen en dankjewel dat je de introductieset met drie hoofstukken ofwel fascikels van het Kennis Boek wilt ontvangen en lezen. Kim krijgt op dat moment een inzicht. Ze belt Marianne op en vraagt haar of zij diegene is die Kim ooit heeft laten weten van het Kennis Boek. (Kim heeft Marianne een paar dagen voor dit onverwachts ontmoet, al jaren had ze haar niet gezien en gesproken) Kim vertelt dat ze een introductieset heeft binnengekregen. Marianne bevestigt dit en vertelt Kim dat het 11 jaar geleden is dat ze dit al heeft opgestuurd naar Kim. Destijds wilde Kim daar niets van weten. Oké, wat gebeurt er en wat moet ik er mee? vraagt Kim zich af. Dit is toch geen toeval? Ze leest de brief verder, of ze deze drie fascikels wilt lezen?

Het Kennis Boek is een Kosmisch boek en is een kompas in deze tijd van grote veranderingen. Via een zuivere energie op de tekst, opent het diepere lagen in onszelf. Alleen maar door het boek te lezen en over te schrijven vindt innerlijke transformatie plaats. Het tilt ons op tot een bewustzijn van eenheid en bereidt ons voor op de Gouden Tijden. Het boek is een kosmisch geschenk dat inmiddels in 45 landen mensen heeft bereikt. Er is gebruik gemaakt van een speciale techniek wat toe gepast is om de tekst. Wat in de toekomst ontdekt gaat worden door de wetenschap. Waardoor het een levend boek is wat de dag- en tijdenergie aantrekt en heeft daardoor een aura wat zichtbaar is gemaakt door fotografie. Het gaat om de energie op de tekst. Lees, voel en ervaar wat de energie voor je doet.

Marianne raadt Kim aan om het introductiesetje van fascikel één, twintig en vijfentwintig op tafel neer te leggen. Voel maar wat het in de energie doet met je. Kim besluit haar gedachten er niet op te zetten, een afspraak te maken en alle hoofdstukken op te halen. Ze gaat het hele boek overschrijven met vulpen en zwart inkt, want dat is dus de bedoeling. Door het schrijven komt Kim THUIS bij haarzelf.

Wat is eigenlijk het kennisboek? 

Het Kennisboek is het vervolg op alle KENNIS die ooit op onze planeet is gegeven. Het de LEER van het UNIVERSUM. Je krijgt die energie van jezelf via het BOEK wat je op dit moment nodig hebt. Het boek past zich ook aan aan de tijd wanneer het gelezen wordt. Je zit onder een beschermende paraplu waardoor negatieve energieën die er ook zijn buiten het universum er niet bij kunnen. Hoe hoger jouw bewustzijn is hoe hoger de kennis die jij ontvangt.

Wat is de bedoeling? De bedoeling is om het BOEK te gaan SCHRIJVEN. Door het schrijven van het kennisboek kom je THUIS bij jezelf, het is net een warm bad. Je hoeft het niet te leren, want door het schrijven word je gelinkt aan je eigen chip in de universele dimensie. Alle energie die je in miljarden jaren van evolutie bij elkaar gesprokkeld hebt wacht op je. En deze energie heb je nodig om tijdens de transitie van de planeet mee te kunnen in deze transitie periode. Het doel is UNIVERSELE EENWORDING.

Echter, het is geen nieuw boek van aanbidding, sinds het jaar 2000 zijn de periodes van religies gesloten. Alle periodes die we op aarde geleefd hebben zoals de maya’s, de oosterse filosofieën, de Kabbala van Mozes, het nieuwe testament van Jezus, de Koran van Mohammed die hebben allemaal als doel gehad om te zorgen dat we onze goede eigenschappen allemaal kunnen terugvinden om onze eigen godskracht in onszelf te ontdekken. Dit zodat we met z’n allen naar een andere tijd kunnen waar eenheid is en geen afgescheidenheid. Een tijd van transparantie, liefde, eenheid, tolerantie, acceptatie en waar negativiteit en ego niet kunnen bestaan.

Het is een boek voor 7 miljard boeken voor 7 miljard mensen. Want door het Kennisboek word iedereen zijn eigen GURU. Door het boek krijgt iedereen de juiste kennis zonder dat er vervuiling tussen zit. Je hoeft nooit meer een boek te lezen, want je wordt zelf een boek. Eigen bewustzijn en eigen ervaring. Vervolgens sluit je de eerste incarnatie aan op de laatste. Het Kennis Boek helpt in één jaar tijd een evolutieperiode waar normaal 1000 jaar voor nodig is te overbruggen. De tijd is er niet meer, de tijd is op.

Als je hele ziel zegt JA ik wil een fascikel, hoofdstuk van het boek ontvangen stuur me dan even een berichtje in contactformulier.
Voordat je gaat schrijven als je dat al gaat doen dan leg je dit fascikel op tafel en door de special techniek, de Licht Foton Cycloon techniek die gebruikt is, is het een hele hoge energie. Voel voordat je hem ga lezen wat dit Kennis Boek met je doet. Je ziel geeft vanzelf aan wat de bedoeling is voor jou. En is het de bedoeling dat we samen even in de zoom dit gaan bespreken of live met een kopje koffie. Ik hoor het graag wat voor jou het juiste is.

Liefde volle Groet, Joke

Contact