3-daagse training 'familie opstellingen'

contact

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

Een opstelling  maakt de verandering naar de gewenste situatie. Systemisch werk(familie opstellingen) gaat over het energetische veld waarin we werken. In mijn werk is opstellingen geëvolueerd naar een meer hartgerichte benadering, die de rationaliteit overstijgt. Nooit maar ook nooit zullen we zeker weten wat er zich in de geschiedenis heeft afgespeeld, laten we veel meer in het NU kijken om te geblokkeerde energie weer opnieuw te laten stromen. Naast de geblokkeerde energie die we aankijken en weer laten stormen stellen we juist ook de delen op waar je blij van wordt en wat je energie geeft, jouw hulpbronnen, je innerlijke koning of koningin of wat je naam betekent zijn belangrijke delen waar je je nog meer mee kan verbinden.

Voor Wie?
Dit is een training voor systemische opstellers. Ik ga je meenemen en laat je mijn manier van opstellen zien. Sinds 2015 ben ik geïnteresseerd geraakt met het veld van eenheidsbewustzijn, ze noemen dit ook wel een hogere energie. Dit lijkt een andere wereld, maar het is slechts een frequentie, aanwezig in jouw wereld, alsook op aarde. Het is alsof je de radio afstemt op een ander kanaal. Het betekent voor mij een andere frequentie en daardoor meer bewustzijns verruiming. De aandacht vestigen op de dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik energie van krijg en blij van word. Meer vanuit deze hogere frequentie leven vanuit mijn hart. Het hart biedt veel perspectief, passie en magie ontstaat. Mijn leven is verrijkt om vanuit deze benadering te leven. Door deze manier van leven hoef ik alleen nog maar te ZIJN.

Ik laat je ervaren wat dit met jou doet zodat jij de tools die je in deze training ophaalt ook weer kan toevoegen in jou manier van opstellen. We  werken in een groep van max. 6 personen.

Wat komt er aanbod?
– Werken in het Nu
– Oplossingsgericht
– Projectiemechanisme
– NLP
– Live opstellen met poppetje
– Online opstellen met de tool van Ziesoo

Durf jij in de spiegel te kijken en jezelf te ontmoeten?

 


Het begrijpen van het projectiemechanisme opent nieuwe werelden;
je perceptie van zowel de binnen- als buitenwereld wordt scherper en helderder.
Je leert zuiverder waarnemen, soepeler navigeren en je relaties zowel
persoonlijk als professioneel, worden evenwichtiger en bevredigender.

 

 

Contact
Als je meer wilt leren over hoe je jouw eigen werk in systemisch opstellen kan verrijken, aarzel dan niet om je aan te melden voor deze unieke 3-daagse training. 2 zaterdag van 10.00u – 13.00u live en 1 donderdag van 19.00u – 22.00u online

Wil je alleen leren online opstellen kijk dan op: Ziesoo
‘Afstemmen op Afstand: Begeleid (Familie) Opstellingen Online

Agenda en Tarieven

Dit boek raad ik aan om te lezen.
Karen Hamaker Zondag ‘Het projectie mechanisme in de praktijk’.

Over mij