Basis training opstellingen

contact

Groeien is springen in het onbekende, telkens weer.

Een opstelling  maakt de verandering naar de gewenste situatie. Systemisch werk(familie opstellingen) gaat over het energetische veld waarin we werken. In mijn werk is opstellingen geëvolueerd naar een meer hartgerichte benadering, die de rationaliteit overstijgt. Nooit maar ook nooit zullen we zeker weten wat er zich in de geschiedenis heeft afgespeeld, laten we veel meer in het NU kijken om te geblokkeerde energie weer opnieuw te laten stromen. Naast de geblokkeerde energie die we aankijken en weer laten stormen stellen we juist ook de delen op waar je blij van wordt en wat je energie geeft, jouw hulpbronnen, je innerlijke koning of koningin of wat je naam betekent zijn belangrijke delen waar je je nog meer mee kan verbinden.

Voor Wie?
Dit is een training voor iedereen die coach is en iets met familie opstellingen wilt gaan doen. Dit is een basis om er achter te komen of systemisch werk iets voor jou is. Ik ga je meenemen in het systemisch werken en werken we zowel live met poppetjes en online met vormen. We gaan een reisje maken in jouw persoonlijke proces. In deze training krijg je 3 poppetjes om zelf te schilderen en ogen te geven. 1 die ben jij en de andere 2 zijn je vader en moeder. We gaan kijken hoe jij ten opzichte van je ouders staat en krijg je een module mee om ook zelf mee te gaan werken.

Herken je dat, dat je iets doet omdat je het altijd zo hebt gedaan? Je weet niet beter. Totdat je opeens ontdekt dat je het liever anders zou doen, een manier beter bij je past. Maar hoe pak je dat aan? Familie opstellingen is een methode wat inzichten, helderheid en bewustwording geeft. In deze basis training ga je heel bewust kijken naar jouw systeem en ontwikkelde gedragspatronen. Door o.a. systemische (familie) opstellingen sta je stil bij jouw relaties en onderzoek je of er patronen zijn die niet meer versterkend zijn voor jou.

We  werken in een groep van max. 6 personen.

 

 

 

Wat komt er aanbod?
– Systemische wetten
– Genogram maken
– Projectie mechanisme
– Opstellen met jouw poppetjes
– Online opstellen met de tool van Ziesoo
– Eigen persoonlijke proces naar universeel bewustzijn

 


Het begrijpen van het projectiemechanisme opent nieuwe werelden;
je perceptie van zowel de binnen- als buitenwereld wordt scherper en helderder.
Je leert zuiverder waarnemen, soepeler navigeren en je relaties zowel
persoonlijk als professioneel, worden evenwichtiger en bevredigender.

 

 

Contact
Als je iets wilt weten over systemisch (familie) opstellen, aarzel dan niet om je aan te melden voor deze unieke training. 2 zaterdagen van 10.00u – 13.00u live en 1 donderdagavond van 19.00u – 22.00u online

 

Agenda en Tarieven

 

 

Karen Hamaker Zondag ‘Het projectie mechanisme in de praktijk’.

Dit boek van Karen Hamaker Zondag is een aanrader.

Over mij