Live Opstellingen avond elke eerste dinsdag van de maand.

contact

Live opstellingen (familieopstellingen) avond

Opstellingen vinden hun oorsprong in familie opstellingen, systemisch werk. Ze gaan over thema’s die voortkomen uit je familiegeschiedenis. Hoewel deze thema’s vaak verband houden met familiegeschiedenis, zien wij dat een thema breder gezien wordt en die universeel zijn en veel verder gaan dan familie. Onze aanpak is geworteld die in een dieper bewustzijn. Met opstellingen brengen we helderheid en inzicht in je leven, gebaseerd op de vraag die je inbrengt.

Binnen het systemisch werk volgen we drie basiswetten:
1. Binding, iedereen en alles hoort erbij
2. Orde, iedereen heeft een eigen plek en taak in de volgorde
3. Geven en Nemen, de behoefte aan balans en gelijkwaardigheid

Als deze drie wetten uit balans zijn, kunnen zowel fysieke als mentale symptomen ontstaan. Ons doel is om deze wetten weer in harmonie, balans te brengen. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling is werken met het collectief geweten of wel groepsgeweten, familiegeweten. Je persoonlijk geweten en het spirituele geweten. Vaak hechten mensen op aarde veel waarde aan het collectieve geweten.

De avond: Nog meer kleur in jouw leven.
De avond werken we in een kleine groep van min. 2 en max. 6 personen door middel van poppetjes. We gaan samen opzoek wie er die avond een vraag heeft om op te stellen en wat ons allen dient en wat het centrale thema is. De andere groepsleden kunnen als ‘representanten’ meedoen en intuïtief zich verbinden met een poppetje waar mee werken.

De Vlinder:
Net als de Vlinder bevinden we ons altijd in een bepaald stadium van ons leven. Misschien zijn we nog in het eistadium, waarin een idee geboren wordt maar nog geen werkelijkheid is. Of wellicht bevinden we ons in het larvestadium, waarin we besluiten om ons idee tot werkelijkheid te maken. In het coconstadium voeren we ons project of idee uit, terwijl we in het laatste stadium van gedaanteverwisseling de wereld laten delen in de vreugde van onze creatie. Door jezelf vragen te stellen over in welk stadium van de cyclus je je bevindt, kun je ontdekken welke lessen de Vlinder je probeert te leren en wat je vervolgens moet doen om verder te komen in je zelftransformatie. Als je begrijpt waar je staat, kun je de creativiteit van de Vlinder benutten om je te helpen bij geestelijke ontwikkeling, het uitvoeren van projecten, of het vinden van de volgende stap in je persoonlijke of professionele leven.

Door verschuivingen en inzichten komt er helderheid en bewustzijn. De energie begint weer te stomen en je zult je opgelucht en positief voelen.


Eventuele resultaten na een opstelling?

. Een gevoel van innerlijke rust
. Duidelijkheid in je gedachten
. Een opening naar meer vrijheid.
. Toegenomen energie en vitaliteit
. Inzicht in liefde en verbondenheid
. Sterker vertrouwen in je intuïtie
. Nieuwe kennis en inzichten
. Een diepere aarding

Heb je een JA ik wil hier aan deelnemen, vul dan het contact formulier invullen op de pagina contact.

WELKOM!

Agenda en Tarieven

Voor wie

Over mij