Live Opstellingen avond elke eerste dinsdag van de maand.

contact

Live opstellingen (familieopstellingen) avond

Opstellingen vinden hun oorsprong in familie opstellingen, systemisch werk. Ze gaan over thema’s die voortkomen uit je familiegeschiedenis. Hoewel deze thema’s vaak verband houden met familiegeschiedenis, zien wij dat een thema breder gezien wordt en die universeel zijn en veel verder gaan dan familie. Onze aanpak is geworteld die in een dieper bewustzijn. Met opstellingen brengen we helderheid en inzicht in je leven, gebaseerd op de vraag die je inbrengt.

De avond: Nog meer kleur in jouw leven.
De avond gaan we werken we in een kleine groep van min. 2 en max. 6 personen door middel van poppetjes. We gaan samen helder maken wat het projectie mechanisme inhoud. Wie er deze avond een vraag heeft om op te stellen dient ons allen. De andere groepsleden kunnen als ‘representanten’ meedoen en intuïtief zich verbinden met een poppetje waar mee we werken.

Projectie mechanisme

‘Projectie verandert de wereld in het onbekende gezicht van onszelf’ is een uitspraak van Carl G. Jung. Wat zit er achter onze emoties? Wat vertellen innerlijke heftige reacties en de drang tot handelen eigenlijk over onszelf? Zien we wel wat we zien? Of is de wereld anders dan we denken?

Dromen worden over het algemeen gezien als de koninklijke weg naar het onbewuste en de interpretatie en verwerking ervan als heel belangrijk voor bewustwordingsprocessen. Dat klopt, maar er is nog een andere weg, een heel toegankelijke weg, ook voor mensen die zich hun dromen niet altijd kunnen herinneren. Die andere weg is geen makkelijke, maar wel een heel boeiende: het is de weg van de dynamiek van het projectiemechanisme. Hoe vaak geven we anderen niet de schuld van wat ons overkomt? Als we ons ergeren aan iets, of ons over iets opwinden, dan is het toch duidelijk dat dat veroorzaakt is door de buitenwereld? Want als de buitenwereld anders was geweest, dan hadden wij geen last van irritatie gehad. Maar zo eenvoudig ligt het niet.

In ons persoonlijk onbewuste sluimeren al die zaken die we niet meer, of nog niet van ons zelf weten. Onze verdringen en problemen, maar ook gaven en talenten die nog niet aan het licht zijn getreden wachten in de laag van het persoonlijk onbewuste op het moment dat ze gezien worden en de juiste plek in het bewustzijn krijgen.

Het duiden van projectie geeft er een nieuwe dimensie, wereld bij. Het laat zien wat er in je ziel gebeurt en dit door de stem van je hart te volgen.

Wat het je gaat opleveren?
Heb je inzicht in dit mechanisme, dan gaat er een wereld voor je open: zowel binnen- als buitenwereld worden helderder, je gaat zuiverder waarnemen, soepeler leven en je wordt veel evenwichtiger in al je relaties, van liefde tot werk.

Heb je een JA ik wil hier aan deelnemen, vul dan het contact formulier invullen op de pagina contact.

WELKOM!

Agenda en Tarieven

Voor wie

Over mij