OPSTELLINGEN 1 OP 1

Voor de tweede keer een online opstelling gedaan met Joke en wil graag mijn ervaring delen. Ditmaal ging het over mezelf: wat houdt me tegen, zorgt voor blokkades en resulteert in frustraties en spanningen? Zelf wist ik dat het over grenzen zou gaan. Alleen heb ik tijdens de online ontdekt dat het vooral de grenzen zijn die ik me laat opleggen die me een erg beklemmend gevoel geven. BYE BYE ermee en hops, daar komt mijn vrijheid terug tevoorschijn waar ik zo naar verlangd heb! Ik wil ook mijn eigen grenzen duidelijk aangeven en bijt door want dit familiepakketje wil ik returnen to sender! Heel fijn contact alweer met Joke. Ik voel dat ik vrijuit kan spreken, dat er met echtheid en dienstbaarheid wordt gereageerd. Dat iets wat zo simpel is een eyeopener voor me is en opluchting geeft door er bewust naar te leren kijken. Nen dikke merci! Ellen 

Meerdere recensies!

OPSTELLINGEN komen vanuit het familie opstellingen, systemisch werk. Thema’s die komen vanuit de familiegeschiedenis. Wij zien dat een thema breder gezien wordt zien dan puur familiethema’s, al ligt er vaak wel een verband met het systeem waarin je bent geboren. Veel thema’s zijn universeel en overstijgen de persoonlijke dynamiek. We werken vanuit een hoger bewustzijn.  Opstellingen geeft HELDERHEID en INZICHTEN. We werken vanuit een ingebrachte vraag. Wat is jou volgende stap op jouw pad die je loopt.

Wat kan het  je opleveren?
– je ervaart RUST
– helderheid in je hoofd
– een opening naar grotere VRIJHEID
– je krijgt en voelt veel MEER ENERGIE, daardoor fitter
– inzicht van LIEFDE en VERBINDING
– veel vaker gewoonweg een ‘weten’
KENNIS die je voorheen niet had
– veel meer GEAARD

Wat houd een opstellingen in?
We hebben in het systemisch werk drie wetten:
1. binding/verbinding
2. volgorde
3. geven en nemen
Als deze drie wetten niet in balans is ontstaan er symptomen ofwel lichamelijke of psychische klachten. Deze wetten mogen we weer in balans brengen.  We hebben het collectiegeweten of wel groepsgeweten of familiegeweten en je persoonlijk geweten. De mensheid op aarde houdt zich erg vast aan het collectiefgeweten. Als je niet mee doet je stapt dus in je persoonlijk geweten dan voel je je schuldig en wordt je aangekeken door het collectief die zich vast houd aan dit geweten.  Ben je bereid om je eigen waarheid te leven, je plek in te nemen ofwel durf jij in de schuld te staan?

Wat is een online opstelling?
Via Zoom en de tool van Ziesoo werken we. We maken de vraag helder wat speelt en wat belangrijk is om naar te kijken. Soms doen we even een genogram om de vraag nog helderder te krijgen. De vraag heeft te maken met een energie die stagneert in het lichaam. Als de vraag helder is kunnen we delen van je zelf waar je last van hebt vanuit het systeem opstellen op door middel van vormen. Als je met een laptop met muis werkt kan je zelf de delen, vormen in het veld plaatsen. Deze vormen kan je ook een kleur geven. Door het inzichtelijk te maken in het veld en door de verschuiving die je maakt komt er helderheid en bewustwording. De energie gaat weer stromen en jij wordt er weer blij van en gaat je oké voelen.

Wat is een live opstelling?
We spreken af in de praktijk op de Verdronkenoord 43 in Alkmaar. We maken hier ook de vraag helder over wat speelt en wat je belemmert in het leven. De vraag heeft te maken met een energie die stagneert in het lichaam. Door met poppetjes in het veld te werken leggen we de belemmering bloot en maken we een verschuiving. Deze verschuiving maakt dat er helderheid en bewustwording komt. De energie gaat weer stromen en jij wordt er weer blij van en gaat je oké voelen.

Herken je jezelf hierin?

  • je werk loopt niet lekker
  • je lijf werkt niet echt meer mee
  • je hebt geen tijd voor jezelf
  • je relatie (s) lopen stroef
  • je bent teveel een dromer
  • je voelt je niet happy waar je nu in zit
  • of je bent er echt helemaal klaar mee
    zie voor wie

Wat bied ik aan?

Online & live,  één op één opstelling.

Wie is Joke?
Hier lees je meer over mij.

 

Contact 

Agenda en Tarieven

Een prachtige online opstellingen mogen faciliteren. Leven naar buiten toe. Oordelen over anderen want ja die hebben zo veel geld. Want stel dat je gaat voelen dan kom je bij dat deel wat zo verschrikkelijk pijn doet. Thema geld wat ingezet wordt als overlevingsmechanisme. Uitspraak en gevoel van de moeder en wat in de energie zo is meegenomen door de dochter, de deelnemer in deze online sessie. Ze zet zich zelf neer in het midden van het veld en ik ga in de representanten rol achter haar staan als de schuld. Ik voel me klein en schuldig. Representant geld komt in het veld. Daarna haar moeder die naast het geld gaat staan. Ik stel ook alle moeders daarna op. Deze gaat voor de neus van haar moeder staan. Ze verschuild zich erachter zegt de deelnemer. Dat doet ze altijd. In deze representantenrol word ik kots misselijk en boos. De deelnemer verteld dat haar moeder is verkracht op jonge leeftijd. Daar is hij BAM.

Ik vroeg aan haar of ze het kon aankijken. En voordat ze dat ging doen stelde ik de representant wat haar naam betekent op links van haar. Samen konden ze dit aan en de schuld verdween. Ze hoefde er niet in. Ze kon het zien en aankijken en de intentie zet ze neer om het aan haar moeder en de hele geschiedenis terug te geven.  De energie die niet van haar is en haar hele leven al met liefde had gedragen. Moeder ontvangt het en gooit het direct naar achteren waar inmiddels de geschiedenis van de vrouwen gingen staan. Het is haar lot zegt ze. Ze zegt tegen haar dochter dat ze dit niet meer hoeft te dragen dat het niet van haar is. De moeder snapt dat haar dochter het uit liefde en loyaliteit heeft gedragen. Het is klaar, het is klaar, het is klaar.

De deelnemer kan helemaal afstemmen op haar zelf. Het geld, de moeder en de vrouwen daarachter verdwijnen van het veld. De deelnemer zag iets paars. Ik zette een representant erin die staat voor maan, Aarts engel Gabriel en Jeanne d’Ark. Wat een prachtige opstelling die ik niet alleen dus live met poppetjes doen zo ook online.