Online Opstelling één op één

contact

‘Wat is de naam van het verlangen?’, vraagt ze de wijze. 
Na een lange zoektocht antwoord hij haar: 
‘Het verlangen is dat wat je roept.
Je kunt het alleen zelf een naam geven.
Soms is er ineens een vonk die je verwonderd stil doet staan en
tegelijkertijd maakt dat op weg gaat. 
Eén ding kan ik je wel zeggen; 
de naam van het verlangen volgen betekent: thuiskomen.’

THUISKOMEN IN JE HART!

Stap binnen in een verhoogde staat van bewustzijn, een plaats van thuiskomen in je eigen hart. Heb je je zelf ooit afgevraagd hoe jou leven zou stralen als… Je oordeel loos zou leven? Je altijd en overal volledig jezelf zou kunnen zijn? Je onafhankelijkheid zou ervaren los van anderen? Tekort en gemis geen plaats meer zouden hebben? Afwijzing en eenzaamheid tot het verleden zou behoren?

Meditatie 11. Het nemen van je ouders

Eén op één online opstelling:

Woon je niet in de buurt van Alkmaar of is het een klus om hier naar toe te komen dan is de online opstelling voor jou een prachtige tool om een opstelling te doen.
Via Zoom en in een persoonlijk gesprek gaan we jouw vraag verhelderen. We onderzoeken het deel van jou waar je telkens tegenaan loopt, dat wat je vaak uit balans brengt. Het deel wat je triggerd en onbewust is? Wat houdt je tegen om je levenspad vol zelfvertrouwen te bewandelen? Welke innerlijke delen schenken je energie? Vervolgens stellen we deze delen op met vormen via de tool van Ziesoo en gaan samen op reis.

 

Herken je deze symptomen?
Je professionele leven stroomt niet zoals je wenst. Je lichaam lijkt niet meer mee te werken. Tijd voor jezelf is schaars. Relaties vertonen wrijving. Je dwaalt af in dagdromen. Je ervaart ongeluk in je huidige situatie. Of je heb er simpelweg genoeg van en wilt veranderen. Er komen te veel triggers op je pad.

Persoonlijke ontwikkeling
In de afgelopen jaren heb ik me verdiept in eenheid een hogere staat van bewustzijn. Mijn focus verschuift van het mentale, het hoofd naar het hart. Hierdoor ben ik gespecialiseerd geraakt in het werken vanuit het NU. Het verleden wordt achtergelaten, omdat we het toch niet kunnen veranderen. Maar wat we wel kunnen veranderen, is ons bewust worden van welk deel van ons heden komt, of het nu uit ons verleden of zelfs een vorig leven is. Deze last draag je nu, en nu wil je er iets aandoen, want het stagneert je levensstroom. Als je volledig klaar bent om afscheid te nemen van dit obstakel dat je belemmert en je levensstroom blokkeert, dan is het tijd om tijdens de opstelling je persoonlijke contract te herschrijven.

Het verleden is voor altijd onbereikbaar, maar laten we ons richten op het heden, zodat de energie weer kan vloeien.

Wat brengt het je?
Innerlijke rust en sereniteit.
Een heldere geest.
. Toegang tot meer vrijheid.
Verhoogde energie en vitaliteit.
Dieper inzicht in liefde en verbinding.
Toenemende intuïtie.
. Een sterker aardingsgevoel.

Werken aan je persoonlijk ontwikkeling en je mag het wel alleen doen en je mag het ook samen doen.

WELKOM!

Als je nog niet weet of Opstellingen iets voor jou is bied ik daarom een GRATIS 15 minuten sessie Online aan.

Contact 

Agenda en Tarieven

zie voor wie

Over mij